Mogen dam sport massage stockholm

via de website en sluiten we 2 boxen aan voor in de huiskamer. De enige zender waar je nog echt radio kan luisteren en waar je nog het gevoel hebt van de heerlijke oude manier van lokale radio luisteren Bericht geplaatst door Alpaerts Lilane uit Wijtschate op vr.34 uur Via internet luister ik naar Radio Minerva. Bericht geplaatst door Michel De Ridder uit Schoten op vr.29 uur Ben mss wel de jongste luisteraar uit mijn omgeving, 41jaar, maar muziek uit de oude doos van voor mijn tijd luister ik ook af en toe graag. Vandaar ik Radio Minerva heb leren kennen. Wij geloven dat het den Eddy is, proficiat zo zouden er meer moeten zijn! (bedankt voor het plaatje van bobby prins) Bericht geplaatst door J Ariesen uit Woerden (Nederland) op vr.13 uur luister vanuit mijn kantoor graag naar jullie ontspannen muziek keuzes, GA OP deze voet door EN breng. Weer 100 luisteraars voor wie Minerva de dag aangenamer maakt. Ik zal een vriend in Antwerpen vragen om in mijn plaats te betalen. Bericht geplaatst door Hugo Van Straten uit Soest (Duitsland) op do.52 uur Ik woon wel sinds 1972 in Duitsland maar mijn hart blijft in Antwerpen (Schoten eigenlijk). Ik ben via jullie eens mee gegaan met de wandelingen van Tanguy Ottemer. Volgend jaar ere lid ipv gewoon lid. Kwestie van ook andere luisteraars aan te trekken? Bij Radio Minerva naar een optreden van Eddy Smets en Letty Lanka geweest. Daar ik veel met de nacht werk heb ik overdag veel tijd om naar Minerva te luisteren waar regelmatig Mathis gedraaid word. 'Iedereen wilt hem horen!' Ik ben 21 jaar, ik zit op kot in Gent en ik luister elke avond naar Minerva (ik heb geen tv) ik hou super veel van 'oldies' en vooral muziek van tijdens. Meer moet da ni zijn! Bericht geplaatst door Eric uit Schilde op za.11 uur Knappe en snelle website. Proficiat voor jullie inzet én een dikke Proficiat voor de nieuwe vergunning! Bericht geplaatst door theo janssens uit Aartselaar op do.01 uur Beste Vrienden Politici, Als Radio Minerva verdwijnt, verdwijnen jullie ook bij de volgende verkiezingen Bericht geplaatst door Sterckx Pierre uit Hoboken op wo.50 uur Een zender.

Mogen dam sport massage stockholm - Radio Minerva

Massage enköping escort i sthlm Goe bezig Marc Bericht geplaatst door Jeff en Annemie uit France op ma.39 uur Radio Minerva beluisteren op Omaha Beach Normandie, en dan spelen ze nog Lily Marleen. De mooie muziek alle dagen maakt dat wel goed.
Lamai massage in stockholm sweden Ik werk in heel het land en regelmatig kom ik naar Antwerpen en dan zet ik al in Herentals mijn radio op Minerva. Bericht geplaatst door philippe uit Vakantieadres in Thailand op za.57 uur op het moment van streamen hier was het leuk om Omer zijn stem te horen zo ver van huis. Bericht geplaatst door André van Empel uit Roermond (Nederland) op ma.37 uur Afgelopen vrijdag stond ik ruim een uur in de middagfile.
Mogen dam sport massage stockholm U hebt er een grote fan bij! Bericht geplaatst door Lut uit Berchem op zo.09 uur Radio minerva is een must voor Antwerpen en moet blijven bestaan. Van 's ochtends tot 's avonds is het genieten van de mooie muziek. Groetjes Anita Bericht geplaatst door Monique uit Lier op di.26 uur Ik wil alle medewerkers van Radio minerva een gezond en voorspoedig 2009 wensen! Bericht geplaatst door Hans Boon uit Antwerpen op di.20 uur Radio Minerva is een icoon, net als de auto's van toen.
mogen dam sport massage stockholm Bericht geplaatst door Desmet uit Australi op di.58 uur Hallo, via internet staat jullie muziek hier veel aan, zo mooie prachtige muziek doe massage vasastan svensk sexfilm zo voort hoor. Ik ga vanaf nu elke dag als ik thuis kom luisteren via het internet. Reactie van Radio Minerva: Neen Bericht geplaatst door Frans Van Bergen uit Zundert (Nederland) op zo.58 uur Wat een rustgevende muziek en wat een fijne mensen om ze te horen presenteren. Je radio collega Margo Bericht geplaatst door Francisca uit Antwerpen op di.57 uur veel sterkte gewenst aan de familie, vrienden en collega's van Marcel Van Hoboken! Bericht geplaatst door Luc Deckers uit 2600 Antwerpen op di.55 uur Ik ben helemaal zot van Minerva Bericht geplaatst door Koen Van Eekert uit Mechelen op di.34 uur Miverva moet blijven bestaan!
mogen dam sport massage stockholm

0 kommentarer
Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *